ALLE SIERADEN » Ringenbos

Ringenbos

Een ringenbos is een bos met ringen in verschillende maten. De maten gaan stapsgewijs van goot naar klein. Je kan de ringen van het draad afhalen, waardoor je ze kan je passen alsof je een normale ring omdoet.  de ringen zijn ringen van een ander materiaal als zilver of goud. 

Ringenbossen bestaan wel in metaal, maar vanwege het gewicht en de verzendkosten voor het terug sturen heeft Iris voor een plastic variant gekozen. Voor het opmeten van je ringmaat geeft dit geen verschil.

 

Wil jij een ringenbos lenen voor het opmeten van jouw ringmaat? Als jij er al uit bent welke ring jij wil bestellen, kan je de ring bestellen en doorgeven tijdens het proces dat je je ringmaat nog niet weet. Iris stuurt jou de ringenbos op en na het ontvangen van jouw ringmaat kan ze jouw ring al direct gaan maken. Ben je er nog niet uit welke ring je wil, dan kan je contact opnemen om alsnog een ringenbos te kunnen lenen. Hou rekening met de verzendkosten voor het terug sturen van de ringenbos. Je kan de envelop waarin de ringenbos gekomen is open knippen aan het einde om deze nog een keer te gebruiken. Zo kost het je zo min mogelijk!

 

Op deze pagina lees je waar je rekening mee moet houden als je jouw ringmaat gaat bepalen.


«   »