Levertijd


In het kort samenvatten hoe lang mijn levertijd is, is lastig omdat het bij elk sieraad anders is.

Op woensdag en vrijdag zit ik het meest achter de werkbank. Het ontwerpen samen met klanten, maken van prijsopgaven, proefjes en de communicatie plan ik wanneer het uit komt. Daarom werk ik ook wisselend in de avonden en waar kan een extra momentje achter de werkbank. Ik plan vooruit tot alle opdrachten ingepland zijn. Zo weet ik ongeveer wanneer ik een opdracht kan afronden en aan de volgende kan beginnen. Het wordt ook inzichtelijk wanneer ik wat extra uren achter de werkbank moet inplannen. Bij sommige sieraden ben ik afhankelijk van het laser adres of De Waarborg, zij zijn een extern bedrijf en voegen extra levertijd toe waar ik geen invloed op heb. Ik kan je geen vaste levertijd beloven omdat elk proces anders is.

Ik vind dat elk sieraad mijn volledige aandacht verdient tijdens het maak proces.

Als jij jouw sieraad wil ontvangen voor een speciale gelegenheid of een verjaardag, laat het mij dan weten. Ik ga mijn best doen om het haalbaar te maken, ook als er al andere opdrachten gepland zijn. Als het echt niet lukt laat ik je dat weten voor ik aan het sieraad begin. Heb je geen deadline, dan plan ik jouw sieraad achter de lopende opdrachten. Dit kan betekenen dat je echt wel een paar maanden geduld nodig hebt voordat je jouw sieraad ontvangt. Het hangt ervan af hoeveel mensen jou voor zijn en hoe complex de opdrachten zijn. Ik laat het je weten zodra ik begin! Vaak heb ik daarvoor al aan de proefjes gewerkt, zodat het proces wat sneller gaat als je eenmaal een berichtje ontvangen hebt.

Tijdens het maak proces hou ik je op de hoogte. In september gaat Juwe aar de Basisschool. Dat geeft mij de ruimte om elke dag, tot ik Juwe van school ga halen lekker te kunnen werken aan prachtige sieraden.

 

Deel jouw wensen telefonisch, via whatsapp of e-mail.