Ring maat meter

De ring maat meter is een handig hulpje voor het bepalen van jouw ringmaat. De ring maat meter werkt als een riem. Je vormt een cirkel en steekt het eind door de gesp om de vorm vast te houden. Als de ring maat meter om je vinger zit kan je de grootte van de ring wisselen door het uiteinde heen en weer te schuiven. Als je de juiste maat hebt gevonden controleer je of de ring goed over je knokkels schuift. De ring moet niet te los zitten, maar ook niet te strak. Zoek naar een maat die voor jou fijn zit. Let op dat je tijdens het schuiven over je vinger de ringmaat niet verandert. Dit controleer je door tussentijds de maat af te lezen in het cirkeltje met vergrootglas.

 

Als je er uit bent kan je de maat in deze tabel omrekenen naar de ringmaten die op deze webshop gebruikt worden. Je mag altijd in een berichtje doorgeven welke maat jij afgelezen hebt op de ring maat meter.

 

Om rekening mee te houden

  • De ring maat meter is flexibel en een ring van edelmetaal is dat niet.
  • De dikte van de ring maat meter kan afwijken van de dikte van jouw ring.

 

Wil jij een ringmaat meter ontvangen voor het opmeten van jouw ringmaat? Als jij er al uit bent welke ring jij wil bestellen, kan je de ring bestellen en doorgeven tijdens het proces dat je je ringmaat nog niet weet. Iris stuurt jou dan de ring maat meter op en na het ontvangen van jouw ringmaat kan ze jouw ring al direct gaan maken. Ben je er nog niet uit welke ring je wil, dan kan je contact opnemen om alsnog een ringmaat meter te kunnen ontvangen.

 

Wil je meer weten over het opmeten van je ringmaat? Dat kan je hier lezen.