Klantenservice

Annuleren

Je hebt een bestelling geplaatst en je wil deze annuleren. Geef dit zo snel mogelijk door! Het liefst telefonisch. Je kan een annulering ook doorgeven via het formulier onderaan deze pagina.

Lees meer »

Verzenden

Tenzij de klant anders vraagt verzend ik mijn sieraden via PostNL als een aangetekend pakket. Het pakket is traceerbaar via Track and tracé en  verzekerd tot 500 euro. De verzendkosten hiervoor zijn 9,20. Sieraden met een waarde hoger dan 500 euro verzend ik als aangetekend pakket met een hogere verzekerde waarde. Dit kost 14,90. Ik kan zelf de waarde van het pakket doorgeven en zal de waarde van het sieraad gebruiken.  

Lees meer »

De Waarborg

De Waarborg is er om jou te beschermen en controleert of het materiaal wel zo zuiver is als dat ik zeg dat het is. Zij voorzien het sieraad of voorwerp daarna van het meesterteken van Zilver en goud voor jou en van het gehalte teken dat hoort bij het materiaal en gehalte.

Lees meer »

Retourneren

De eerste 14 dagen nadat je jouw product ontvangen hebt, kan je je nog bedenken. In deze 14 dagen, dien je voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product uitpakken (mits dit niet verzegeld is) en gebruiken in de mate die nodig is om te kijken of dit product voldoet aan jouw wensen. Je behandelt het product net zoals je dit in een winkel zou doen. Als je al weet dat je het product gaat houden, is dit natuurlijk niet nodig. Wel geeft voorzichtig omgaan met je sieraad een langere levensduur. Lees hier meer over het lang behouden van je sieraden.

Lees meer »

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Heb je een klacht hebt over de service, communicatie of een van de producten? Iris leert van haar misstappen en kan hierdoor de kwaliteit blijven verbeteren.

Lees meer »

Garantie

Ik geef om mijn producten en doe mijn best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een product kapot gaat of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Zilver en goud voor jou hanteert een garantie termijn van 6 maanden op nieuwe producten. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zal Iris kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Je hebt geen factuur nodig om te bewijzen dat je het product bij Zilver en goud voor jou hebt gekocht, Iris kent haar eigen sieraden.

Lees meer »

Betaalmethodes

Ontwerp jij samen met mij jouw sieraad? De betaling gaat dan via een betaal verzoek waarvan ik de link via verschillende kanalen naar jou kan versturen.

Lees meer »