Verkooppunt worden?


Vind jij de sieraden die Iris maakt helemaal te gek en wil jij deze sieraden verkopen in je winkel? Ik ben heel benieuwd naar welke sieraden je voorkeur uit gaat, of dat je samen een heel nieuw model wil ontwerpen en hoe je dit wil realiseren.

Wat leuk dat je interesse hebt in de producten van Zilver en goud voor jou. 

Iris vindt het belangrijk dat alle producten die zij maakt overal voor dezelfde prijs worden aangeboden. Het is daarom voor beide bedrijven een rekensommetje of ze kunnen rondkomen met het totaalbedrag dat er over blijft.

Neem contact op voor de mogelijkheden of gebruik het formulier hier onderaan de pagina.

 

Voor een fysieke winkel

Het maken van de sieraden kost geld. Zilver en goud voor jou heeft haar eigen projecten, leerdoelen en machines waar zij in investeert. Hiernaast investeren in de sieraden die een andere winkel voor haar wil gaan verkopen is kostbaar.

Als jij fysieke producten van Zilver en goud voor jou wil gaan verkopen zal je de producten bij haar moeten inkopen.

Natuurlijk is het wel belangrijk om contact te hebben, zodat Iris jou de Business 2 business prijs kan geven.

Let er op dat de verkoopprijzen hetzelfde blijven als op de webshop van Zilver en goud voor jou. Je mag natuurlijk wel kortingen geven en weggeefacties doen. Voor deze samenwerking zal een contract worden opgesteld.

Voor een webshop

Omdat de sieraden voor jouw webshop niet in voorraad op jouw kantoor of opslag hoeven te liggen is dit een kleinere investering voor jou als ondernemer dan wanneer je een fysieke winkel hebt.

Als jij een bestelling krijgt met daarin een van de sieraden van Zilver en goud voor jou geef je deze door aan Iris, op de afgesproken manier. Je betaald haar de afgesproken prijs en dan zal zij de sieraden gaan vervaardigen. Het opsturen doet zij direct naar jou of naar de klant, volgens afspraken die gemaakt zijn. Voor deze samenwerking zal er een contract worden opgesteld.

 

Hier onder staat een formulier waar je vast gegevens in kan vullen zodat jij en Iris het gesprek voorbereid in kunnen gaan.

Ben je enthousiast en wil je het formulier overslaan? Neem dan contact op.

 

JA! Ik wil verkooppunt worden!