Neem een kijkje achter de schermen

bij Zilver en goud voor jou

Lees hier wat Iris in de video verteld

"Al heel wat jaren vertellen mensen elkaar verhalen of een boodschap met sieraden. Met een verlovingsring vraag je of iemand met je wil trouwen, deze ring draagt een boodschap uit naar jou maar ook naar de wereld.

Herinnerings-sieraden kunnen je herinneren aan je kinderen, je zwangerschap, een gebeurtenis in je leven of aan iemand die overleden is. Je kan heel veel verwerken in een sieraad, bijvoorbeeld de hartslag van het kindje in je buik, de echo, geboortestenen, de steen die hoort bij de maand waarin jij of de persoon die je bij je wil dragen geboren is. Een vingerafdruk, hartslag of natuurlijk een gravure met tekst.

Het mooiste is dat sieraden mensenlevens mee gaan, het kan dus van generatie op generatie in de familie blijven en de boodschap of het verhaal doorgeven."

*Niet elk sieraad is geschikt om een aantal generaties in de familie te blijven, dit ligt aan de degelijkheid van het sieraad en hoe er mee wordt om gegaan. Het hartjes armbandje is hier als voorbeeld niet geschikt voor.

Lees hier meer over het behoud van de levensduur van je sieraden.

Foto's van het laatste werk op Facebook en Instagram.